URGENT

Els Mossos detenen 3 membres d’una banda que havia robat en hotels de Malgrat i Lloret

Compartiu aquesta història

Segons ha informat el cos de Mossos d’Esquadra, la setmana passada el cos va detenir a Cornellà de Llobregat a dos homes i una dona com a presumptes autors d’un grup criminal i per sis delictes de furt a hotels del Baix Llobregat, del Maresme i la Selva.

La investigació va iniciar-se el passat mes d’abril, després que es produïssin dos furts a l’interior de dos hotels dels municipis del Baix Llobregat.

Posteriorment, ja a aquest mes de juny, es van cometre més furts, els més recents el passat 12 de juny, a dos hotels de Malgrat i de Lloret.

Els lladres van robar una bossa a una persona que esperava un autobús a la porta d’un dels hotels, mentre que a l’altre víctima la van distreure mentre carregava el seu vehicle, i li van sostreure la bossa de mà amb documentació personal, diners en efectiu, telèfons mòbils, entre altres objectes.

Els investigadors van poder identificar els lladres gràcies a les càmeres de seguretat dels mateixos establiments hotelers.

El grup actuava contra turistes, i estava organitzat per tasques concretes.

Els detinguts, de 40, 43 i 45 anys, són veïns de Badalona, Cornellà de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Els arrestats compten amb més de 70 detencions per fets similars, i van passar a disposició judicial. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Malgrat tot, la investigació continua oberta i els Mossos d’Esquadra no descarten que es produeixen més detencions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics