Poques consultes al telèfon i al mail sobre la recollida de residus una setmana després de posar-se en marxa

El dimecres passat, l’Ajuntament de Palafolls posava en funcionament dues vies de contacte perquè la ciutadania pogués estar al dia i comunicar-se amb el consistori pel que fa al nou sistema de la recollida selectiva.

Són el telèfon 673 539 843 i el correu electrònic plf.residus@palafolls.cat.

Una setmana després, però, i malgrat la polèmica sorgida a les xarxes al voltant de la implantació del nou sistema i de les queixes dels veïns, són molt poques les persones que han utilitzat aquestes vies de contacte.

En concret, i segons ha informat l’Ajuntament, el telèfon només ha rebut 3 trucades al llarg d’aquests dies, mentre que al correu electrònic no s’havia rebut cap comunicació, almenys fins ahir a la nit.

Segons ha explicat el regidor de Serveis de l’Ajuntament, Martí Victòria, han estat trucades per resoldre dubtes sobre el nou sistema.

El regidor considera que el fet que s’hagin rebut tant poques comunicacions és perquè molts no han rebut encara la carta que fa pocs dies ha enviat el consistori a la ciutadania per informar de l’existència d’aquestes vies de contacte.

Des de la regidoria es valora positivament la posada en funcionament d’aquestes dues vies de contacte, ja que permeten obrir un canal directe entre la ciutadania i les persones encarregades del sistema de recollida selectiva, que són les mateixes que personalment resolen els dubtes o les demandes que fan els palafollencs.

Tot i el baix nombre, Victòria creu que aquestes vies són una bona opció per tal de poder millorar el sistema.

Per qualsevol dubte, queixa o suggeriment al voltant de la gestió del nou sistema de la recollida de residus a Palafolls, el consistori insisteix en què la ciutadania pot utilitzar el telèfon 673 539 843 o bé, si ho prefereixen, el correu electrònic plf.residus@palafolls.cat, dues vies des d’on obtindran resposta directe dels responsables de la regidoria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics