Els talls de llum i l’ordenança de les terrasses són els protagonistes del ple d’ahir a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes va decidir avançar la sessió plenària prevista per la setmana que ve i es va celebrar ahir, per així no coincidir amb el dijous 26, diada de Santa Anna.

El ple comptava només amb dos punts previstos a l’ordre del dia, com eren la modificació del contracte de rènting per al subministrament d’un vehicle de la Policia Local, i de l’altra l’autorització d’una borsa anual d’hores extraordinàries per aquest col·lectiu.

Tots dos punts van aprovar-se, i el ple es va centrar llavors en l’apartat de precs i preguntes, on una de les qüestions més plantejades va ser els continuats talls de llum que han patit diferents sectors del municipi, i que provenen d0una avaria a Mas Palou.

Segons el consistori, la companyia elèctrica Endesa ha plantejat una solució provisional durant els dies de Festa Major, per evitar més afectacions, i passats aquests dies es procedirà a fer una reparació definitiva.

Per altra banda, un altre aspecte que també va prendre el protagonisme a la sessió plenària d’ahir va ser la normativa de les terrasses, que ha rebut la queixes de diversos establiments pel que fa a l’impediment de renovar i concedir llicències si hi ha deutes amb el consistori.

El que demanen és que aquest fet es restringeixi només a les multes relacionades amb l’activitat de l’establiment, quan el seu responsable podrà demanar un Pla de Pagament, i no pas amb les multes de tipus personal, que és com està recollit actualment.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics