Diàspora de jugadors de l’Amateur A del CD Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El principal equip de futbol del CD Palafolls va acabar la temporada 2017-2018 amb un descens a 3a catalana, després de no haver aconseguit sortir del pou de la classificació, i amb una situació delicada pel que fa a les relacions entre els jugadors i la directiva.

Les darreres jornades de la temporada, de fet, ja van deixar entreveure que la situació era complicada, amb la negativa dels jugadors de participar en els darrers partits de la temporada, unes absències que es van haver de suplir amb jugadors de l’amateur B per evitar sancions que afectessin a la posició de categoria de l’equip.

Amb tot plegat, aquest estiu diversos jugadors de la plantilla de l’Amateur A han anunciat la seva marxa del club i el seu fitxatge per clubs veïns.

És el cas, per exemple, dels jugadors Pol Victòria, Oriol Parera, Lorenzo Hernández, Francesc Massegú i Victor Carrasco, 5 futbolistes que han fitxat per aquest propera temporada pel CD Blanes, segons han anunciat des del club blanenc a través de les xarxes socials.

El nou coordinador del club, Fernando Redondo, diu que encara la nova temporada amb bones sensacions, amb un canvi també a la direcció de la banqueta, i assumeix que els moviments a la plantilla són normals en el món esportiu, posant com a exemple també altres canvis en temporades anteriors.

Pel que fa als moviments ocorreguts a la directiva del club, Redondo reconeix que té diferents versions sobre les desavinences que hi ha hagut, però evita donar la seva opinió sobre el cas, argumentant que tot just fa poques setmanes acaba d’incorporar-se com a nou coordinador.

A nivell esportiu, Redondo considera que l’equip té complicat aconseguir tornar a Segona Catalana, d’on ha baixat aquesta temporada, però sí que es mostra ferm a l’hora d’assegurar que mantindran la permanència.

El coordinador es mostra convençut de les possibilitats dels jugadors, dels que destaca la seva capacitat de lluita.

La situació del club va tenir també el seu moment de debat al ple del passat divendres, quan el grup municipal d’ERC va preguntar a l’equip de govern sobre la situació delicada del club, i que va acabar desembocant en una discussió sobre la gestió de les ajudes al club.

El portaveu d’ERC, Francesc Alemany, va acusar a l’alcalde de falta de transparència, i Valentí Agustí li va tornar les crítiques retreient als republicans de “no haver ajudat gens” a l’hora d’obtenir ajudes pel club de futbol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics