URGENT

Una sola càmera de control de trànsit de Calella ha posat més de 800 denúncies des de l’abril

Compartiu aquesta història

Són ja diversos els municipis de la nostra zona que han decidit utilitzar sistemes de càmeres en diferents indrets de la localitat per tal de lluitar contra la delinqüència, les infraccions de trànist o el control d’accés de vehicles al municipi.

Aquest darrer cas és el que ha optat Calella des del passat mes de d’abril, quan va instal·lar una càmera per controlar les matrícules dels vehicles al carrer de Sant Joan, coincidint amb el trasllat de l’Escola Doctor Carles Salicrú, actual Escola el Far, a la Fàbrica Llobet Guri.

L’Ajuntament ha prohibit la circulació en les hores d’entrada i sortida dels alumnes durant el curs, i des del passat 16 d’abril la càmera ja ha interposat un total de 844 denúncies.

Segons publica Ràdio Calella, des del consistori s’ha fet una valoració molt positiva del nou sistema, ja que es considera que compleix amb l’objectiu plantejat.

Des de la regidoria de Seguretat s’ha assegurat que es seguirà treballant per millorar la senyalització i reduir el nombre d’infraccions recollides.

A partir del proper mes de setembre, es col·locaran senyalitzacions a la carretera N-II per indicar la prohibició de girar a la dreta o d’esperar que sigui l’horari establert.

 

Foto: Ràdio Calella Televisió

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics