URGENT

L’alcalde assegura que les acusacions de masclisme amaguen un problema d’interessos

Compartiu aquesta història

S’allarga l’enrenou polític causat per unes declaracions efectuades per l’alcalde Valentí Agustí durant el darrer ple municipal. El socialista va demanar a la regidora d’Esquerra Republicana que no se li dirigís com “si fos a la cuina de casa seva”. Els republicans van entomar les manifestacions de l’alcalde com una actitud masclista. Un fet, diuen, que es repeteix sovint i reafirma l’atac continuat que pateixen aquells que no pensen com ell.

Per la seva banda l’alcalde de Palafolls ha assegurat que les acusacions de masclisme volen amagar problema més gran.

D’entrada el socialista explica que la cuina és un lloc domèstic i sense cap connotació pejorativa i considera que els republicans han volgut treure punta sobre el seu comentari en l’últim ple.

Sobre el problema de fons, Agustí explica que la regidora republicana té un conflicte en tota la polèmica de l’escola de Música i Dansa de Palafolls. L’alcalde recorda que Pla és membre de l’AMPA de l’escola i que ha estat aquesta entitat la que ha assessorat i orientat a l’equip de govern en tota la transformació que ha tingut el centre en les últimes setmanes. Tot i això, segons l’alcalde, la regidora republicana ha preferit posicionar-se al costat d’ERC en la crítica al canvi.

Finalment, l’alcalde ha lamentat no haver comptat amb el suport del grup municipal d’Esquerra en aquesta qüestió que ha considerat “de poble”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics