2.500 persones a les Barraques de Malgrat

Barraques a Malgrat, any 2013.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

2.500 persones, segons la policia, han passat per la primera nit de Barraques a Malgrat de Mar. El festival musical s’ha celebrat a la platja, a la zona de la plaça Xesco Boix. L’espectacle ha començat just en acabar els focs d’artifici, que també s’han fet a la platja.
El públic ha escoltat i ballat el ritme de les formacions convidades. Aquesta nit de divendres -si la pluja no impedeix- ho tornarà a fer. Aquesta vegada, però, serà amb l’orquestra DI-Versiones i Ladilla Rusa. Tancarà la festa musical l’actuació de dos DJ.

De cara a demà dissabte, el plat fort del festival serà la Summer Moguda, que ja s’ha convertit en tot un referent musical i social a la localitat.

Barraques és una de les activitats destacades de la festa major Sant Roc 2018. Enguany repeteix per segona vegada consecutiva ubicació, després del trasllat in extremis que l’acte va patir l’any passat. Des dels seus inicis, Barraques s’havia desenvolupat a les pistes municipals d’atletisme, al Camí de la Pomereda. Al·legant motius de seguretat, el consistori va decidir traslladar el festival a la platja, on ha tingut una molt bona acceptació tant del públic assistent com de les entitats locals que formen part de l’esdeveniment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics