Creen una plataforma contrària al projecte de remodelació del passeig marítim de Malgrat

Imatge del projecte de remodelació del Passeig Marítim de Malgrat - Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El projecte de remodelació del passeig marítim de Malgrat, que ha servir per reforma de forma integral el passeig i que es farà en dues fases entre aquest any i el que ve, ha despertat recels entre la ciutadania.

Fa tot just una setmana es creava la Plataforma Ciutadana per un Passeig Marítim de Tothom i Per Tothom, que es planteja com a objectiu arribar a un espai de diàleg amb l’Ajuntament per tal de solucionar diverses qüestions que reivindiquen i que lamenten en relació al projecte del passeig.

De moment, la plataforma ha aconseguit reunir fins a 650 signatures en contra del projecte plantejat per l’Ajuntament.

En aquest sentit, des de la plataforma aclareixen que no es mostren contraris a la millora del passeig, que consideren necessària, sinó que estan molestos per la manera com s’ha dut a terme el procés per projectar aquesta reforma, així com les contribucions que hauran de pagar els veïns del passeig, que segons el projecte assumiran el 30% del cost de l’obra.

Ho explica Joan Barrachina, un dels membres i portaveu de la Plataforma.

Segons la plataforma, l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, no mostra actitud per dialogar, i reclamen al consistori que s’aturi el projecte per parlar amb tots els agents implicats.

A la vegada, el fet que els propietaris de la zona hagin d’assumir el 30% del cost del projecte és un punt en el qual la plataforma també topa amb l’Ajuntament.

Segons el portaveu, no s’entén que tractant-se d’una obra cabdal els veïns hagin d’assumir, a banda de l’IBI, també contribucions especials.

Per tot plegat, la Plataforma Ciutadana per un Passeig Marítim de Tothom i Per Tothom, que ha començat a exposar les seves reivindicacions a través de les xarxes socials, s’ha reunit en els darrers dies amb càrrecs de l’Ajuntament de Malgrat per exposar les seves queixes i per demanar diàleg, i en els propers dies podria presentar-se de forma pública al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics