URGENT

L’Arts d’Estiu tanca una edició de rècord amb més de 20.000 espectadors

Compartiu aquesta història

Fa poc menys d’una setmana es va tancar la vuitena edició del Festiva Arts d’Estiu Costa Barcelona, celebrat a Pineda des del 21 de juliol.

Enguany, les xifres d’assistència al festival han estat de rècord, i s’han comptabilitzat més de 20 Mil assistents durant totes les setmanes que ha durat l’esdeveniment.

Es tracta de pràcticament un 54% més del que es va registrar l’any passat, és a dir, més del doble que l’anterior edició.

Tot plegat, en una edició que enguany ha augmentat el nombre d’espectacles –fins a 13–, duplicant també l’espai del nou recinte del Village Arts d’Estiu, un nou espai gastronòmic inaugurat l’any passat.

Entre d’altres, han passat pel festival artistes com la cantant nord-americana Anastacia, Juanes, Sara Baras, Pasión Vega, Chenoa, el guanyador d’Eurovisión de l’any passat, Salvador Sobral, o el penúltim concert de la gira d’Operación Triunfo, entre d’altres.

També hi ha hagut representació catalana, amb actuacions de Buhos, Animal, Els Catarres i Marcel i Júlia.

Segons els organitzadors del Festival, s’ha volgut apostar un any més per una programació artística de qualitat, incloent els màxims exponents de l’escena artística actual i posant el focus en els grups nacionals.

A la vegada, el festival ha volgut continuar apostant per ser multidisciplinar, amb monòlegs d’humor i un concert de clàssica en clau còmica.

 

Foto: Nicolás Ruiz / Arts d’Estiu Costa Brava

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics