Nosotros, el nou partit de Bermán, celebra demà a Palafolls la seva primera Assemblea Nacional

Imatge de la presentació de Nosotros, el passat mes de setembre.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara fa un any, l’exregidor del PP de Palafolls, Óscar Bermán, posava en marxa un nou projecte polític en clau nacional.

Es tracta de Nosotros, una nova formació política que es presenta com a “partit de la regeneració social” i que té entre els seus principals eixos d’acció la unitat d’Espanya, la lluita contra l’independentisme, la defensa de les famílies contra “els abusos de l’Estat” o també l’enduriment de les lleis d’immigració i reforçar la defensa del catolicisme davant l’islam.

Un any després del manifest fundacional de Nosotros, la formació ha anunciat que celebrarà, demà dissabte, la seva primera Assemblea Nacional.

Ho farà a Palafolls, localitat on la formació es presentarà als propers comicis municipals amb Bermán com a cap de llista, tal i com ja va avançar aquesta emissora a principis del passat mes de juny.

En el comunicat de presentació de l’esdeveniment, la formació ha exposat diversos punts sobre els quals fonamenten el que consideren “objectius irrenunciables”, entre els quals destaca el combat al secessionisme i al seva expulsió d’Espanya, la lluita contra el “pensament políticament correcte” i “altres idioteses similars”, així com també contra el que anomenen “ideologia de gènere” fins a acabar “amb la seva omnipresència social”.

En aquest sentit, el Secretari d’Acció Política de Nosotros, Eduardo García, ja va criticar amb duresa, entre d’altres, les xerrades sobre diversitat sexual que s’han fet durant aquest curs passat a les escoles de Palafolls.

L’assembla de Nosotros, que tindrà lloc a l’auditori del MiD, anirà seguit del que la formació ha anomenat “Fiesta Española”, on s’inclouran “diverses expressions artístiques”, segons ha informat el partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics