Blanes tanca l’estiu amb més de mil assistències per part del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dimarts 11 de setembre, Blanes va tancar la temporada d’enguany del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme a les platges del municipi.

Un cop acabat l’últim torn de l’estiu, des de Protecció Civil de Blanes es va fer balanç de les actuacions dutes a terme durant aquests mesos.

Una de les conclusions extretes de les dades d’aquest servei és que durant els 11 anys durant els quals s’ha estat operant a Blanes, no s’ha hagut de lamentar en cap ocasió cap víctima mortal a les platges de Blanes.

Això no significa, però, que el nivell d’activitat del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme al municipi hagi estat baix, sinó més aviat el contrari.

Els efectius del servei han dut a terme durant l’estiu més d’un miler d’actuacions –en total 1.046–, durant el període comprès entre el 8 de juny i el passat 11 de setembre.

Són un total de 12.000 hores de servei, que segons informa el consistori blanenc se centren en la prevenció per garantir la seguretat a les platges, l’atenció de persones que presenten dificultats a l’aigua o l’actuació en primera instància de possibles urgències sanitàries, així com també la realització de simulacres.

Moltes de les actuacions han estat per l’afectació de meduses, tot i que el gruix d’assistències es classifiquen com altres tipus de serveis.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics