Recullen propostes dels veïns de Malgrat Nord per la millora i dinamització del barri

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tot aquest matí, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha instal·lat una parada al carrer de Girona per recollir propostes i suggeriments dels veïns d’aquest barri malgratenc.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya d’actuacions de millora del barri de Malgrat Nord que l’Ajuntament ha iniciat fa pocs dies, i que inclou també un taller de gestió per a les comunitats de propietaris i una reunió amb les associacions del barri que es fa també avui dijous.

L’activitat, que el consistori ha batejat com a “Bústies al carrer!”, ha permès que diversos veïns s’acostessin per dipositar les seves propostes en una bústia habilitada.

A la parada, acompanyada de veïns del barri, hi havia Marta De la Iglesia, dinamitzadora comunitària de l’Àrea d’Habitatge i Projectes Urbans de l’Ajuntament de Malgrat.

De la Iglesia ha explicat als micròfons d’aquesta emissora que la intenció de la parada és recollir les demandes de necessitats per part dels veïns de cara al barri i al seu teixit associatiu.

De la Iglesia ha explicat que, prèviament a aquesta campanya ja s’ha estat treballant en altres iniciatives prèvies per involucrar a la ciutadania, com per exemple la difusió d’una enquesta a les entitats del barri per conèixer la realitat associativa i traçar un projecte comú en el futur espai que compartiran.

Segons ha informat el consistori malgratenc, el projecte de millora de Malgrat Nord preveu 20 actuacions, dividides en 4 eixos, com són la consolidació del barri, Malgrat Nord i la ciutat, habitatge i participació i cohesió.

El govern del municipi vol tirar endavant el projecte amb accions relacionades amb habitatge, donant suport a les comunitats de propietaris en relació a la rehabilitació i manteniment dels edificis i el seu empoderament.

A la vegada, l’Ajuntament també ha anunciat que s’inicien les accions de participació i cohesió, com la d’avui, amb la intenció de donar suport als moviments associatius del barri facilitant espais de trobada i actuacions de participació veïnal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics