URGENT

Els Maduixots aconsegueixen la 3a posició al Concurs de Torredembarra

Compartiu aquesta història

Era una de les cites més marcades del calendari, i els Castellers de l’Alt Maresme no van fallar als seus objectius.

La colla maresmenca va aconseguir superar les seves expectatives i van assolir una meritòria 3a posició en aquest concurs, que aglutinava les millors colles de 7 pisos d’arreu del país.

Era la primera participació dels Maduixots en el Concurs de Castells, on els castellers arribaven de fer la seva millor jornada a la Festa Major de Calella el cap de setmana anterior.

Aquest diumenge, la cita era a Torredembarra la jornada amb a les colles de 7, mentre que les de 8, 9 i gamma extra assistiran aquest proper cap de setmana a Tarragona.

En les dues primeres rondes, els maresmencs van aconseguir tornar a resoldre el 5 de 7 i el 7 de 7 en les dues primeres rondes, mentre que el 2 de 7 només va poder ser carregat.

Aquest va ser el castell clau del concurs, i des de la colla sabien que qui aconseguís completar-lo s’enduria la victòria. Esteve Sebastià, cap de colla dels maduixots, explica que se’ls va fer difícil gestionar el panorama previ al concurs, ja que molts mitjans del món casteller i les xarxes els posicionaven com a favorits per guanyar el concurs.

Sebastià explica que van voler frenar les expectatives, i a la vegada diu que malgrat que no aconseguissin guanyar estan molt satisfets amb el resultat.

Un cop passat el Concurs de Castells, els Maduixots volen continuar ara treballant en nous castells, sobretot els més bàsics de 8, tot i que ja es plantegen de cara a la propera temporada.

A la vegada, Sebastià destaca que encara els queda poder fer un bon paper a les properes trobades d’aquest trimestre, entre elles la celebració del 5è aniversari dels Maduixots.

Des de la colla s’anima a la població de l’Alt Maresme, d’on provenen els diversos integrants dels Maduixots, a participar en la desena d’assajos que queden d’aquesta temporada, que es fan els dimarts i els divendres al vespre a l’escola Sant Jordi de Pineda de Mar.

 

Foto: Castellers de l’Alt Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics