URGENT

L’Ajuntament investiga les causes de les darreres apagades de llum a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

El barri de Sant Lluís ha viscut en les darreres setmanes diverses apagades en l’enllumenat públic. L’última aquest passat dilluns vespre, quan els carrers del barri van quedar-se a les fosques.

Les apagades s’han produït diverses vegades, i segons els tècnics municipals, la incidència es deu a una caiguda dels “tèrmics” que regulen el fluxe de llum en aquest barri.

L’Ajuntament treballa amb la hipòtesi que seria una pujada considerable i puntual de la demanda de la xarxa elèctrica, que fa que aquesta acabi caient.

El regidor de Serveis del consistori, Martí Victòria, explica que s’estan investigant les causes, tot i que no descarta la possibilitat que hi hagi algun problema en el propi sistema.

La incidència afecta només a l’enllumenat públic, per la qual cosa el carrer s’ha quedat a les fosques en els dies en què s’ha detectat la incidència.

Victòria explica que l’averia s’ha produït de manera irregular, en dies puntuals, i un cop reparada ha funcionat diversos dies fins que torna a caure la xarxa.

Un cop els tècnics comproven les instal·lacions, es tornen a  pujar els “tèrmics” i tot torna a funcionar, però el regidor insisteix en continuar investigant les causes per aclarir si es tracta d’un problema de la xarxa, que existeixi algun desperfecte, o bé és culpa d’un altre factor extern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics