Arrenca el Festival Internacional de Bandes de Música i Majorettes a Malgrat

Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat - Foto: Malgrat Turisme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És ja la 19a edició de l’esdeveniment, que amb els anys s’ha anat consolidant dins del panorama cultural de Malgrat, i que de retruc obre el municipi a d’altres països d’arreu.

El Festival Internacional de Bandes de Música i Majorettes celebra des d’avui dimecres i fins aquest proper dissabte diversos concerts amb 4 bandes de música i una de majorettes vingudes de Polònia, França i Itàlia, i que arrenquen amb un primer concert aquesta tarda, a la Plaça Josep Anselm Clavé.

El Festival serveix d’espai de trobada per a aquests grups, que s’estan diversos dies a Malgrat de vacances i on participen dels concerts i comparteixen experiències amb els altres grups convidats i el propi municipi.

Ho explica Ester Martínez, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

El Festival, que arrenca avui, continua demà amb una Recepció Oficial dels grups a l’Ajuntament de Malgrat, a les 11 del matí, i a les 5 de la tarda s’oferirà un nou concert, davant del Centre Sant Roc.

Després d’una pausa de les activitats el divendres, els actes continuaran el dissabte a les 10 del matí, amb la desfilada de les bandes des de la Plaça de l’Àncora fins a la de Josep Anselm Clavé, on posteriorment en farà un concert conjunt amb tots els grups participants.

La regidora valora molt positivament la realització del Festival tots aquests anys i agraeix la resposta participativa dels grups.

EL Festival Internacional de Bandes de Música i Majorettes és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics