URGENT

Nou episodi d’atac a la pancarta per l’alliberament dels polítics independentistes de l’Ajuntament de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest matí, el consistori blanenc s’ha llevat observant els efectes d’una nova actuació contra la pancarta amb el missatge “Llibertat Presos Polítics”, que penja a la façana de la casa consistorial.

La pancarta ha aparegut tacada amb pintura negra, que tapa les paraules “presos polítics”. Segons informa l’Ajuntament, l’acció no ha estat reivindicada de moment per cap persona, però la Policia Local de Blanes ja ha obert noves diligències sobre la qüestió.

El darrer episodi d’atacs a la pancarta va produir-se ara fa 3 setmanes, el passat 20 de setembre, quan uns desconeguts van despenjar la pancarta per segona vegada del balcó del consistori, després que ja fos atacada uns dies abans.

Llavors, el consistori va decidir col·locar-la més amunt del que havia estat fins llavors i amb més mesures en la seva col·locació que evitessin que pogués tornar a ser retirada.

Ara la Policia Local està revisant les imatges de les càmeres de seguretat de l’edifici consistorial per aclarir els fets.

La pancarta que demana la llibertat dels polítics independentistes està a la façana de l’Ajuntament blanenc després d’un acord del ple del passat mes de març, quan es va votar per 13 vots a favor l’aprovació d’una moció que demanava la seva col·locació al balcó de la casa consistorial.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics