S’arxiva la causa contra l’ADF acusat de provocar els incendis de l’any passat a Palafolls

Arxiu: S'incendien uns matolls en una finca abandonada de St Lluís. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el passat mes de setembre es va acabar arxivant la causa oberta contra l’ADF de Palafolls que va ser detingut el juliol de l’any passat acusat de provocar els diferents incendis, més d’una dotzena, que es van produir al nostre poble a l’inici de l’estiu passat.

Segons expliquen fonts judicials, un cop finalitzada la instrucció i dictat auto es va donar trasllat al ministeri fiscal per tal que acabés de presentar l’acusació corresponent o bé demanés l’arxivament del cas.

Segons aquestes fonts la fiscalia va decidir demanar l’arxiu de la causa oberta contra l’ADF. La manca d’acusació ha provocat el tancament de la causa.

Després de setmanes d’incendis provocats a la zona de Sant Lluís, la Policia Local de Palafolls, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, va detenir el voluntari que en aquells moments havia anat a col·laborar amb l’extinció d’un altre foc a la zona de Can Jordà.

Entre els mesos de maig i principis de juliol es van declarar una 15a de petits incendis al voltant de Sant Lluís. En la majoria de casos en un primer moment es cremava un contenidor  d’escombraries i quan l’atenció estava focalitzada en apagar les flames del contenidor, es declarava un petit incendi en el marge d’algun camí del barri, sobretot a la part del camí d’en Jordà, on en alguna ocasió, les flames van acostar-se perillosament a les cases.

Des del cos de l’ADF a l’Alt Maresme no han volgut fer declaracions, però han explicat que es el cos es reunirà per valorar com queda la situació després de conèixer aquest arxivament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics