URGENT

El sots-25 del CB Palafolls perd els seus enfrontaments d’aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

L’equip palafollenc venia de perdre i guanyar respectivament els dos partits que va disputar la setmana passada, i aquest cap de setmana  l’equip no va aconseguir sortir victoriós de cap dels enfrontaments que va disputar.

Dissabte, l’equip s’enfrontava contra el Salt al Palauet, i el partit va mantenir els visitants en tot moment al capdavant del marcador. Tot i que en cap moment l’equip palafollenc va allunyar-se de més de 10 punts respecte el seu rival, la victòria va acabar a mans del Salt per 54 a 62.

Per altra banda, l’equip sots-25 sots-21 masculí jugava diumenge a casa del Bescanó, i aquí es va repetir una dinàmica semblant a la del partit de dissabte.

El partit arribava al descans amb un resultat parcial de 29 a 24, una diferència que el Palafolls aconseguiria reduir fins als 2 punts al final del 3r quart, quan el marcador mostrava un resultat de 41 a 39. Malgrat la lluita, però, finalment els palafollencs van acabar perdent per 55 a 50.

La sort tampoc va somriure als equips de la categoria junior, tant el B com el C, que van perdre 39 a 55 contra l’Ametlla en el cas del B i 62 a 44 contra l’Arenys Bàsquet en el cas del C.

Els cadets, per la seva banda, van ser els únics equips del club que aconseguien la victòria. Ho van fer amb un 89 a 54 contra el Montgat en el cas del Cadet Groc, i amb un 43 a 54 en el cas del Negre, que jugava a casa del Boet Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics