Boehringer ja té gairebé a punt la venda de la planta de Malgrat

La planta de Boehringer a Malgrat - (diarimaresme.com)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim, que té una de les seves plantes a Malgrat de Mar, ha informat al diari El Periódico que està ultimant la venda de les instal·lacions que té en aquest municipi veí.

Segons assenyalen al mitjà fonts properes a la negociació de la venda, el comprador seria un inversor d’origen estranger, i afirmen que el procés per triar entre les ofertes rebudes ja es troba en una fase avançada, ui que inclouria entre 3 i 5 candidats.

Tot i que la companyia no ha confirmat l’import final de la venda, entre les condicions que contempla l’empresa hi ha que el futur comprador mantingui la planta com a fàbrica farmacèutica i que també es mantinguin les condicions laborals que tenen els empleats actuals de Malgrat Pharma Chemicals, que és el nom que rep la planta malgratenca.

Tot plegat, segons s’apunta des del diari, es faria amb la intenció de continuar assegurant l’activitat productiva que Boehringer dona des de Malgrat cap a la seu central de Sant Cugat del Vallès.

La companyia va iniciar el procés per posar a la venda la seva planta malgratenca a mitjans del 2015. Llavors Boehringer assegurava que volia garantir el futur de la planta concentrant la seva producció en els principis actius innovadors i reduint la producció de productes ja madurs o amb patent caducada.

La planta de Malgrat es va inaugurar l’any 1960, i actualment hi treballen unes 350 persones. Entre d’altres s’hi fabriquen substàncies actives per als medicaments de la pròpia Boehringer com Bisolvon o Nolotil, entre d’altres.

 

Foto: diarimaresme.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics