URGENT

Cap de setmana de podis del Club Patí Palafolls al XXI Trofeu Ciutat de Palma

Compartiu aquesta història

L’actualitat esportiva palafollenca d’aquest cap de setmana també passava per la participació del Club Patí Palafolls en un nou trofeu, aquest cop a les Illes Balears.

El club participava amb 7 patinadores al XXI Trofeu Ciutat de Palma, celebrat aquest cap de setmana a la capital mallorquina, i on totes les participants van acabar obtenint podi.

En l’apartat d’Aptitud A el club palafollenc va fer triplet, amb les patinadores Leyre Seisdedos, Sílvia Montoya i Martina Honorato, amb edats entre 7 i 11 anys.

En aptitud B es va classificar les patinadores Lucía Marín i Carla Amorín, mentre que en Aptitud C i Cadet ho van fer Alba Romera i Yaiza Pozo respectivament.

Anna Massot, presidenta de Club Patí Palafolls, explica que la possibilitat de participar en aquest trofeu és una experiència per les participant que va molt més enllà dels resultats esportius, ja que ha permès treballar molt la cohesió d’equip i gaudir de tot el que comporta, en aquest cas, el fet de viatjar fora de Catalunya amb el club.

Aquest trofeu se suma a l’atapeïda agenda que té el Club Patí Palafolls durant aquests mesos, i que continua la setmana vinent amb un nou trofeu a Palafolls i més cites el mes de novembre.

La presidenta del club destaca que això els ha fet haver de descartar alguns compromisos per poder seguir el ritme, tant a nivell esportiu com també de despeses, i intentant deixar sempre un cap de setmana lliure de competició al mes.

El dissabte 3 novembre tindrà lloc al nostre municipi la segona edició del Trofeu Castell de Palafolls, que durant tot el dia omplirà el Palauet de membres de diversos clubs d’arreu del territori.

 

Foto: Club Patí Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics