URGENT

L’amateur A trenca la mala ratxa amb un empat contra La Batllòria

Compartiu aquesta història

La jornada pels principals equips de futbol del CD Palafolls va ser fructífera aquest cap de setmana, amb un empat de l’amateur A, que trenca la mala ratxa, i una victòria per golejada del juvenil.

L’amateur A jugava a casa aquest dissabte a la tarda a casa contra La Batllòria, 8è classificat, i el partit va servir per acabar amb la ratxa de 4 derrotes consecutives d’aquest darrer mes de lliga.

Els palafollencs van treure un empat d’un enfrontament que abans d’arribar al primer quart d’hora de joc ja havia resolt el marcador, amb un gol molt matiner del Palafolls al minut 2, obra de Raul Amorós, i del de l’empat dels visitants, que marcaven 10 minuts més tard.

Amb l’empat per la mínima, l’amateur A palafollenc obté un valuós punt que, tot i no permetre’l sortir encara de part més baixa de la taula, sí que l’acosta als rivals que té just per sobre.

L’equip del juvenil, per la seva banda, va imposar-se amb autoritat, també al Palastàdium, amb una golejada per 5 a 0 contra l’Escola de Futbol Sant Feliu, en un partit on Pau Peláez va signar un hat-trick.

Amb aquest resultat, l’equip puja a la 9a posició, que ocupa amb 3 punts.

En la pàgina del futbol sala, els resultats pels principals equips del San Luis van ser de cara i creu. Per una banda, el primer equip, que juga la primera fase provincial de Girona, i que va perdre per 5 a 7 contra el Lloret Costa Brava, caient ara a la 8a posició.

Per altra banda, l’equip del San Luis A de la Primera Divisió Juvenil va guanyar amb autoritat el partit que l’enfrontava amb el San Luis B de la mateixa categoria, i que va guanyar per 5 a 0.