URGENT

El Trofeu Castell de Palafolls acollirà aquest dissabte més d’un centenar de patinadors

Compartiu aquesta història

El Club Patí Palafolls ha organitzat per aquest proper dissabte la segona edició d’aquest trofeu, que es disputarà durant tota la jornada de dissabte al Palauet.

La iniciativa, igualment com la primera edició de l’any passat, tornarà a comptar amb la participació de diversos clubs del territori, que vindran a Palafolls per participar en la competició.

Així, es reuniran fins a 125 patinadors i patinadores vinguts dels clubs de Sant Iscle, Tordera, Anglès, el Laietà de Mataró, Riells i Malgrat de Mar.

Es tracta d’una jornada de competició que ha de servir als participants com a preparació per les proves federatives a les quals s’han d’enfrontar.

Ho explica Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls.

El trofeu començarà a dos quarts de 10 del matí i s’allargarà fins a les 7 del vespre, dividint les actuacions per les diverses categories i grups d’edat.

Des del club destaquen la feina que comporta l’organització logística prèvia a l’esdeveniment i també durant aquest, i que involucra activament a les famílies dels patinadors.

Fa pocs dies, diversos membres del Club Patí Palafolls es desplaçaven a Palma de Mallorca, on van participar en el Trofeu Ciutat de Palma, obtenint podis en totes les categories on participaven.

El club palafollenc compta amb diferents categories, des de la promoció amb membres que s’acaben d’iniciar en la pràctica d’aquest esport, fins a la categoria de competició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics