URGENT

Els usuaris del càmping Blanc d’Eivissa de Blanes protesten pel tancament de l’ampliació il·legal

Compartiu aquesta història

Aquest passat divendres, uns 300 clients es van concentrar davant les portes de l’Ajuntament de Blanes per protestar pel tancament previst de l’ampliació il·legal del càmping Blanc d’Eivissa, que s’ha de fer efectiu a finals d’aquest mes de novembre si abans no han procedit els mateixos propietaris.

Segons ha informat el Diari de Girona, la majoria dels concentrats eren famílies amb fills que tenen la seva parcel·la a la part que s’ha ordenat tancar.

Els manifestants van denunciar que l’anunci del tancament els va agafar per sorpresa i que alguns d’ells ja havien pagat la quota anual de lloguer de temporada de la seva parcel·la.

En aquest sentit, alguns dels usuaris van lamentar que moltes famílies han invertit diners en la compra de bungalous o millores en el seu espai, i que alguns altres no poden traslladar-se a d’altres parcel·les amb dimensions diferents perquè tenen infraestructures pensades pels 90 metres quadrats aproximats que fan les de la part del càmping que s’ha de clausurar.

Aquesta setmana passada, la direcció del càmping es va reunir amb l’alcalde de Blanes, Mario Ros, en una trobada en què els responsables de l’establiment van expressar que estudiarien presentar un escrit per demanar una pròrroga del tancament.

A tot això, a partir del proper 21 de novembre, data límit fixada pel consistori, si no s’ha tancat l’ampliació il·legal del càmping l’Ajuntament podrà procedir a tancar-lo forçosament.

No és la primera vegada que l’Ajuntament de Blanes ha d’avisar a un càmping del municipi per tenir ampliacions il·legals, ja que altres establiments, a banda del Blanc d’Eivissa, també han estat al focus de la polèmica. En el cas del càmping en qüestió, el consistori li ha imposat també una sanció econòmica d’1’3 milions d’euros.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics