URGENT

Un desconegut crema 4 contenidors i provoca danys en un vehicle a Blanes

Compartiu aquesta història

Els fets van tenir lloc ahir dimarts al matí, quan es va donar l’avís que un dels contenidors situats al Carrer Colom estava en flames.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’alerta es va donar a dos quarts de 8 del matí, i immediatament després es van mobilitzar la Policia Local i Bombers de la Generalitat, que van actuar per intentar evitar que els vehicles propers a l’illa de contenidors es veiessin afectats.

L’incendi va acabar calcinant quatre dels contenidors de l’illa i també un turisme estacionat just davant dels elements, que no va poder ser retirat a temps i que ha acabat patint danys en algunes parts.

Els operaris de Nora, l’empresa encarregada de la recollida de residus, juntament amb la Policia Local, sí que van poder retirar altres vehicles propers a l’illa que s’estava cremant.

Ara la Policia Local de Blanes investiga qui hauria estat l’autor de l’incendi, que segons l’Ajuntament apuntaria a ser a una “bretolada”, ja que s’ha pogut comprovar que el foc ha estat intencionat, després que un desconegut tirés un objecte sense identificar dins d’un dels contenidors, que es va encendre ràpidament.

El consistori xifra en 4.000 el cost dels quatre contenidors calcinats, als que caldrà sumar els danys ocasionats al cotxe que hi havia aparcat davant l’illa de contenidors, el propietari del qual ja ha anunciat que presentarà una denúncia, igualment com farà l’empresa Nora.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics