Malgrat promociona el seu segell turístic a la fira World Travel Market de Londres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest dilluns i fins ahir dimecres, diversos membres de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar han participat a la fira World Travel Market, celebrada a la capital d’Anglaterra aquests passats 3 dies.

Es tracta d’una de les fires amb més importància dins de l’àmbit del sector turístic a nivell mundial, i Malgrat hi participava sota el paraigües de la Diputació de Barcelona, juntament amb altres poblacions de la demarcació.

La regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, Esther Martínez, ha explicat a RP que l’objectiu de participar en aquesta mostra ha estat explicar quina és l’oferta que presenta Malgrat en l’àmbit turístic, a través del seu entorn i de les seves característiques, per d’aquesta manera aconseguir rebre visitants vinguts d’altres països d’arreu.

Malgrat participava en la World Travel Market juntament amb altre municipis de l’Alt Maresme, com han estat Calella o Santa Susanna, i també altres de la mateixa demarcació barcelonina, com Castelldefels, Sitges, o Vilanova i la Geltrú.

La regidora explica que Malgrat comparteix moltes característiques amb altres municipis de la zona, però explica alguns trets que el diferencien, com és l’oferta en el turisme de tipus familiar o la separació del nucli del municipi de la part més ocupada pels hotels, mantenint així, diu Martínez, l’“esperit de poble”.

Malgrat ha participat a la World Travel Market amb el suport de la Diputació i a través de la Gerència de Serveis de Turisme, dins de l’àmbit de l’Àgència Catalana de Turisme.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics