La Comunitat Terapèutica del Maresme obre un nou centre de salut mental i formació a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat el director de la Comunitat, Guillem Homet, a Ràdio Calella, es tracta d’un nou espai on s’hi ha de tractar adults amb diverses malalties mentals i addiccions.

Segons Homet, el nou centre comptarà amb professionals de diverses disciplines, com psiquiatres, psicòlegs, treballadors socials, infermers o educadors socials, una gran varietat que respon a l’ampli àmbit de necessitats de les persones amb problemes de salut mentals.

El director explica que és un centre públic i gratuït, i que donarà un servei similar al que es fa als CAP’s, de més fàcil accés i amb menys risc de patir infeccions hospitalàries.

Un cop comenci a funcionar amb tots els serveis, l’Hospital Sant Jaume de Calella deixarà d’atendre als pacients de salut mental.

Des de la Comunitat preveuen que en un mes s‘hagin pogut traslladar tots els serveis que ha d’oferir el centre. Tot i que el director ha admès que les obres s’han allargat més del que estava previst, més de la meitat de l’activitat del nou centre ja ha pogut començar a dur-se a terme aquest mateix dilluns.

Segons informa Ràdio Calella, els treballs per remodelar la finca que acull el nou centre, situada al carrer Bruguera, han tingut un cost aproximat de mig milió d’euros, assumits en part per la pròpia Comunitat Terapèutica del Maresme i d’altra banda per l’administració.

 

Foto: Ràdio Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics