URGENT

Millores en el servei de Podologia de Palafolls

Compartiu aquesta història

Des d’aquest novembre, aquest servei ofert al Respir s’ha posat al dia i ha renovat part de les instal·lacions.

Segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls, des de fa uns dies el servei de Podologia ha instal·lat una nova cadira hidràulica dissenyada especialment per a les sessions del servei, i que ha de donar més confort tant al professional com també als usuaris.

Marta Tolrà, podòloga del servei, explica que la millora ha estat substancial, ja que abans treballava amb l’ajuda d’un tamboret normal. Ara, la nova cadira és regulable i permet poder treballar millor en el servei.

La podòloga explica que el servei atén principalment a gent de la tercera edat, però també rep altres persones que, per exemple, fan feines amb desgast pels peus.

El servei de Podologia de Palafolls s’ofereix des de fa diversos anys a la població empadronada del municipi. el servei, que s’ofereix al Respir, està subvencionat, i costa 20 euros per sessió, amb una bonificació per als pensionistes o persones amb discapacitat acreditada, als qui el servei s’ofereix per 13 euros per sessió.

Des del centre es fa una bona valoració del servei, que s’ofereix un cop cada mes i atén més d’una quinzena d’usuaris per sessió.

En aquest sentit, des del Respir s’ha plantejat la possibilitat d’augmentar el nombre de sessions que s’ofereixen, passant de fer-ho mensualment a un cop cada 15 dies en un futur. Tot plegat, segons expliquen des del centre, degut a que el servei també ha augmentat per part de la gent que no és usuària del Respir, que actualment correspon a la meitat de les persones ateses.

Ho explica Liliana Ayné, educadora social i responsable del servei Respir.

Per demanar hora pel servei de podologia de Palafolls cal trucar al servei de Respir, al telèfon 93 765 28 99.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics