Malgrat debat al ple d’avui les noves condicions laborals dels treballadors del consistori

Ple de l'Ajuntament de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És un dels punts destacats de l’ordre del dia de la sessió plenària, que compta amb un total de 10 punts a l’ordre del dia.

La sessió comença a les 7 del vespre i ha de debatre i aprovar la modificació de l’acord comí de condicions laborals pels empleats públics de l’Ajuntament.

Els canvis són fruit d’un acord a què van arribar els sindicats i l’Ajuntament de Malgrat la setmana passada, i que inclou, entre d’altres aspectes, l’establiment d’una jornada laboral de 35 hores als treballadors de l’Ajuntament, i també d’un complement del 100% en cas d’incapacitat temporal.

A banda, el ple també debat sobre la modificació de es bases reguladores de les subvencions que atorga l’Ajuntament en l’àmbit de Cultura, la incorporació de membres al Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional.

El ple d’avui també posa damunt la taula, entre d’altres el conveni Marc de Col·laboració entre la Diputació i els ajuntaments de Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Blanes i Malgrat pel desenvolupament de les diverses actuacions per desenvolupar l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

La sessió ordinària acaba, com és habitual, amb el torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics