URGENT

Jornada negativa pels equips del CB Palafolls, en què només el cadet groc aconsegueix guanyar

Compartiu aquesta història

El cap de setmana ha deixat mal regust de boca pels principals equips del bàsquet palafollenc, que han perdut en la majoria dels casos els seus respectius enfrontaments de la jornada.

L’equip del Sots 25 masculí del grup 1 va perdre a casa de l’Hostalric per 62 a 57 després d’un partit que els palafollencs van començar dominant al primer quart, situació que després es va capgirar a favor dels locals. Tot i que l’equip va mantenir-se no massa allunyat en el marcador, finalment els palafollencs van perdre per només 5 punts de diferència.

Situació similar la que va viure l’altre equip del sots 25, que juga al grup 4, i que va caure a la pista del Quart per 74 a 61, després d’haver començat també dominant el partit, però perdent el ritme la resta de minuts.

Pels equips júniors, la situació no va ser millor, i és que el nivell B va caure a la Figuerassa contra el CB Santa Perpètua per 62 a 87, en un partit amb clar domini pels visitants.

L’equip júnior del nivell C, per la seva banda, també va perdre, però en aquest cas va ser per només 7 punts de diferència, 40 a 47, contra el Llinars, en un partit disputat dissabte al migdia al Palauet.

Pel que fa als cadets, l’equip groc va ser la nota positiva de la jornada, ja que va aconseguir imposar-se 51 a 45 davant del Premià de Dalt, mentre que cadet negre va caure a casa contra el Salesians Badalona per 29 a 60.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics