URGENT

Malgrat escalfa motors per la commemoració del 25-N amb un taller sobre el sexisme a la publicitat

Compartiu aquesta història

Serà demà dijous a la tarda, i des de ja fa uns dies que té les inscripcions obertes per aquelles persones interessades en participar-hi.

La intenció del taller és reflexionar sobre el paper que tenen les dones a la publicitat i de quina manera això repercuteix en la reproducció d’estereotips de gènere.

Pel fet de plantejar-se com una “masterclass”, des de l’Ajuntament de Malgrat s’han limitat les places per assistir-hi a un total de 25. Les inscripcions, com és habitual, es poden fer enviant un correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat indicant nom, cognoms, DNI i telèfon.

Ho explica el regidor d’Igualtat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret.

El taller serà impartit per la psicoterapeuta Aroa Talavera, especialitzada en perspectiva de gènere, i es durà a terme de 6 a 8 del vespre a la sala polivalent de l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres.

Des de les regidores d’Inserció Laboral i d’Igualtat de Malgrat s’han preparat diverses activitats a l’entorn de la celebració del 25-N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Enguany es tornarà a il·luminar de color lila un espai destacat del municipi. L’any passat va ser la casa consistorial, i enguany és el torn de la Torre del Parc del Castell, que es tenyirà d’aquest color durant la jornada del proper diumenge 25 de novembre.

També s’hi inclou, dins de la commemoració d’aquesta jornada reivindicativa, la celebració del festival Fem Pop, que denuncia les desigualtats entre homes i dones en el negoci musical.

Abans dels actes de diumenge, el dissabte l’associació malgratenca Integrem per la Igualtat ha programat el segon taller per pintar les sabates que s’han recollit en el marc del projecte “Zapatos Rojos”, i que vol conscienciar sobre la xacra de la violència de gènere en la societat actual a través de l’art. Tot plegat tindrà lloc al parc de Can Campassol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics