El comerç palafollenc se suma al Black Friday

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres se celebra arreu el conegut com a “Black Friday”, la jornada en què els establiments comercials ofereixen descomptes dels seus productes als seus clients.

Per la campanya d’enguany, com ja ha passat en anteriors edicions, els experts preveuen que augmentin encara més les compres en línia, tot i que també ho farà el comerç tradicional.

Els comerços de Palafolls no s’han mantingut al marge d’aquesta jornada de rebaixes del “divendres negre”, i avui han aixecat les persianes amb els diversos descomptes anunciats als seus aparadors, que poden oscil·lar entre el 20% i el 50% depenent de cada comerç.

Els comerciants de les botigues de roba del centre del municipi asseguren que es nota molt que arriba el Black Friday pel fet que baixen les vendes els dies previs, ja que la gent s’espera a l’arribada d’aquesta jornada.

Altres comerços palafollencs, en aquest cas de complements com sabates o ulleres, també s’han sumat als descomptes del Black Friday, i coincideixen en què la gent s’espera a fer les compres en aquesta jornada per aprofitar els descomptes.

Malgrat tot, en alguns casos admeten que la diferència de vendes no es nota d’una manera massa considerable, i que molta gent s’espera a dates més properes a Nadal per fer les seves compres.

Segons la Confederació Espanyola del Comerç, un 40% del total de comerços físics ofereixen descomptes pel Black Friday. Una dada que l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya rebaixa, ja que creu que no es notarà tant en municipis petits i mitjans, ja que ho consideren un fenomen que afecta només els comerços de les grans ciutats que tenen eixos comercials.

Els experts preveuen que enguany les vendes per Internet augmentin un 10% respecte l’edició de l’any passat del Black Friday. Paral·lelament a les xifres, des dels Mossos s’ha alertat als consumidors de l’aparició de webs que estafen amb ofertes inexistents i que prenen les dades als usuaris, per la qual cosa han demanat precaució a l’hora de fer compres per Internet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics