URGENT

Treballada victòria del sènior del CB Palafolls a casa del Ripoll

Compartiu aquesta història

La jornada d’aquest passat cap de setmana ha deixat diverses victòries als enfrontaments dels equips del club palafollenc.

Entre elles destaca la que va obtenir l’equip sènior masculí, que jugava a la pista de la UE Ripoll aquest dissabte a la tarda, després d’un intens partit.

L’enfrontament va ser un treball de menys a més pels palafollencs, que començaven amb inferioritat al marcador en el primer quart (20 a 14) i també a la mitja part (37 a 29).

A la represa, però, l’equip palafollenc va protagonitzar una més que remarcable remuntada, arribant al final del tercer quart amb un avantatge al marcador de 13 punts, i havent aconseguit que els locals només anotessin 5 punts en tot el període.

La situació encara va posar-se més de cara en el darrer quart, quan el sènior aconseguia establir una distància de 17 punts final, amb un marcador de 57 a 74, que els permetia acabar obtenint una merescuda victòria fora de casa després de la complicada jornada anterior, en què patien una ajustada derrota al Palauet.

La cara i creu de la jornada va ser pels equips del sots-25. El que disputa el grup 1 aconseguia la victòria a casa davant del Torroella per 65 a 53, en un partit que l’equip palafollenc va aconseguir dominar en tot moment.

Per la seva banda, el sots-25 del grup 4 jugava fora de casa, enfrontant-se al CB Blanes en un partit que va començar amb domini palafollenc el primer quart, però que de seguida es va acabar capgirant a favor dels locals i que acabaria amb derrota palafollenca 72 a 61.

La mateixa sort va tenir el júnior nivell C, que va caure al Palauet davant de l’Arenys Bàsquet aquest dissabte, en un partit igualat en la primera meitat, que va acabar amb empat a 21.

Durant el segon temps, però, la situació va posar-se de cara als visitants, que aconseguien establir distància amb els palafollencs i que acabarien imposant-se amb un marcador de 47 a 63.

Pel que fa als cadets, la jornada va ser rodona tant per l’equip groc com pel negre, que aconseguien guanyar els seus respectius partits contra el Montgat (59 a 68) i contra el Boet Mataró (64 a 55), disputats tots dos dissabte al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics