URGENT

Tordera es prepara per una nova edició de la Marxa Popular Miralles

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una de les caminades esportives amb més trajectòria a la zona, i que demà arriba ja a la seva 24a edició.

Ho fa, per segon any, de la mà del Club Esportiu Tordera, després que l’organització original, el Grup Excursionista Miralles, decidís aturar temporalment la seva activitat.

Enguany, la marxa curta serà d’un total de 12 quilòmetres, mentre que la versió llarga arribarà als 17, tot plegat amb un recorregut que es considera apte per a tot tipus de públic.

Des l’organització afirmen que enguany hi ha hagut més temps per prepara l’esdeveniment, i valoren positivament que s’hagi pogut continuar celebrant.

Segons Albert Prats, membre i portaveu del Club Esportiu Tordera, el relleu en l’organització de la Marxa Popular Miralles és una bona notícia. Ho ha explicat en declaracions a Ràdio Palafolls.

Tot i que hi ha les dues versions de recorregut, curta i llarga, la Marxa Popular Miralles segueix fidel al que indica el seu propi nom, un esdeveniment de caràcter “popular”.

En aquest sentit, Prats destaca que no es tracta de cap prova de competició, i que per tant s’hi pot inscriure tothom qui ho desitgi independentment de la seva forma física. A la vegada, però, l’organització sí que oferirà una sortida llançada, tenint en compte que hi ha participants que fan la marxa corrent.

La sortida de la marxa es farà a dos quarts de 9 del matí al Pavelló dels Països Catalans de Tordera, i les inscripcions seran presencials a partir d’una hora abans de l’inici de l’esdeveniment.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics