Investiguen un cas d’agressió sexual al barri d’Els Pins de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els fets s’haurien produït ara fa una setmana, la matinada del dijous 6 de desembre, prop dels antics camps de futbol del barri, dels quals actualment s’estan enderrocant les instal·lacions.

Segons publica el Diari de Girona, els Mossos d’Esquadra estan investigant aquesta presumpta agressió sexual, amb una menor d’edat com a víctima, uns fets que van ser denunciats a la comissaria del cos a Blanes. La investigació, ara mateix, segueix oberta.

Tot plegat es produeix després que la zona dels Pins hagi estat protagonista pels aldarulls nocturns denunciats en nombroses ocasions pels veïns del barri.

Una situació que ha portat a l’Ajuntament de Blanes a ordenar avançar el tancament d’algunes discoteques de la zona a les nits, per evitar els problemes d’incivisme i agressions viscudes darrerament.

Els veïns dels Pins consideren que el consistori blanenc no ha sabut trobar mai la clau per solucionar el problema, ja que creuen que se centra només en limitar l’horari dels locals d’oci nocturn i no pas en fer complir l’ordenança de civisme.

Segons s’explica en un informe emès per la Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra, entre principis d’octubre i principis de novembre s’han aixecat una vuitantena d’actes en aplicació de l’Ordenança de Civisme i de la Llei de Protecció i Seguretat Ciutadana, per baralles al carrer, danys al mobiliari urbà o a vehicles i furts, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics