La importància de l’alimentació saludable entre els infants, a debat

Imatge de la xerrada d'ahir a l'Escola Mas Prats - RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge de la xerrada d’ahir a l’Escola Mas Prats – RP

Aquest dimecres, la biblioteca de l’escola Mas Prats ha acollit una xerrada adreçada a les famílies dels infants del municipi sobre l’alimentació saludable en els alumnes.

La ponència s’ha centrat, principalment, en fer èmfasi en la importància d’aliments com verdures, hortalisses i llet, que en molts casos són rebutjats sovint pels més petits de la casa.

Àngels Florensa, nutricionista-dietista del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, ha estat l’encarregada de donar eines als pares i mares assistents a la xerrada per tal de saber introduir aquests àpats en el dia a dia familiar.

L’objectiu, tal i com ha explicat Florensa, ha estat fer una reflexió al voltant de la importància d’aquests aliments, però a la vegada treballar per saber integrar els menús de l’escola amb el que es prepara a casa, tenint en compte els criteris pedagògics que se segueixen al menjador escolar.

Una conscienciació que Florensa creu que les famílies ja tenen però que cal sobretot recordar. En aquest sentit, la nutricionista considera que això s’aconsegueix obrint espais on els pares i mares puguin preguntar i posar en comú les  necessitats que es troben en el dia a dia amb els seus fills i filles.

Per això, segons explica Florensa, s’aposta per oferir xerrades que combinen l’exposició d’informació i també parts més dinàmiques per convidar a la participació activa dels assistents, basant-se en les seves inquietuds personals.

La xerrada sobre alimentació saludable celebrada ahir a l’escola Mas Prats és la tercera ponència a pares i mares que s’ha ofert durant aquest trimestre en aquest centre escolar, després que s’hagin posat a debat altres temes, com el desenvolupament del llenguatge entre els infants o la seguretat a les xarxes i a Internet.

Tot plegat, a més, s’emmarca en la participació de l’Escola Mas Prats al Pla de promoció de fruites, hortalisses i llet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics