URGENT

El càmping Blanc d’Eivissa de Blanes comença a desmantellar les instal·lacions de l’ampliació il·legal

Compartiu aquesta història
Càmping Blanc d’Eivissa de Blanes – Ajuntament de Blanes

A principis d’aquesta setmana, aquest establiment blanenc va començar a fer efectiu el desmuntatge de la part de les seves instal·lacions que està considerada il·legal.

L’Ajuntament de Blanes va anunciar ara fa poc més d’un mes que donava una pròrroga al càmping per poder treure qualsevol instal·lació abans no ho faci la Policia Local del municipi de manera forçosa.

Segons informa el Diari de Girona, l’alcalde de Blanes, Mario Ros, ha assegurat que durant aquesta setmana els agents del cos local de seguretat fan inspeccions periòdiques per comprovar que els propietaris estan retirant el material.

A més, segons afirma el batlle, el fet que aquest passat cap de setmana hi hagués una gran grua retirant instal·lacions els fa pensar que abans no s’acabi el termini ja estarà tot desmantellat.

A principis de novembre, uns 300 usuaris del càmping Blanc d’Eivissa van manifestar-se davant les portes de l’Ajuntament de Blanes en contra del tancament d’aquests terrenys, lamentant que moltes famílies havien invertit diners en la compra de bungalous o millores en el seu espai, i que alguns altres no poden traslladar-se a d’altres parcel·les per la impossibilitat d’adequar les seves instal·lacions en altres espais.

Un cop la part il·legal quedi precintada pel cos de la Policia Local de Blanes, els propietaris ja no podran recuperar res del que hi hagi i el consistori blanenc executarà la retirada de tot el que quedi. L’alcalde del municipi ha afirmat que l’extensió de l’ampliació il·legal representa el 60% de tot el càmping.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics