El Teatre de Palafolls es prepara per tornar a ser un centre cultural de cara al 2019

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dissabte 22 de desembre es reinaugurava el Teatre de Palafolls, després de mesos d’obres per rehabilitar-ne les instal·lacions.

Ara, amb l’equipament ja enllestit, l’Ajuntament el vol posar en marxa per tal de donar-li la vida que havia tingut anteriorment, per tal de tornar a convertir-lo en un espai cultural que albergui diverses expressions artístiques.

Després de les festes de Nadal, el consistori ja preveu començar a utilitzar el teatre per a representar-hi obres però també música o cinema.

La intenció, segons ha confirmat l’Ajuntament, és obrir l’espai a la utilització tant de les entitats palafollenques com també a grups vinguts de poblacions veïnes com Malgrat de Mar, Tordera o Blanes.

Ho explica Montserrat Rovira, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

L’espai es destinarà al teatre però també al cinema, amb una proposta que encara s’està perfilant però que, segons avança la regidora, es faria un cop al mes.

Segons Rovira, la reobertura del teatre era una demanda llargament expressada pel teixit social palafollenc, dins del qual s’està gestant un nou grup teatral, i que ara tindrà de nou un espai on poder fer les seves representacions.

Les obres finals per rehabilitar el Teatre de Palafolls es tornar a emprendre el passat mes de maig, després de problemes amb l’antiga empresa que en un principi se n’havia de fer càrrec, que no es va presentar als treballs per fallida i va obligar a tornar a licitar les obres.

Tot i que el consistori preveia la possibilitat que el teatre pogués reobrir per la Festa Major, finalment no ha estat fins aquest desembre que els treballs s’han donat per enllestits.

La inauguració del renovat Teatre de Palafolls coincideix amb la celebració, aquest 2018, del 70è aniversari de l’equipament, que va començar a funcionar l’any 1948 de la mà de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics