URGENT

Nosotros també critica la situació de les escombraries i demana una revisió del contracte

Compartiu aquesta història
Foto: Facebook Nosotros – Palafolls

En un escrit publicat a la pàgina de Facebook, el partit del regidor no adscrit Óscar Bermán s’ha sumat a les crítiques dels darrers sobre la gestió de la recollida d’escombraries al municipi.

Nosotros es pregunta quin tipus de polítiques de gestió està realitzant el consistori, dient que “no entenen que no es prioritzin els riscos de possibles infeccions” pel que qualifiquen de “mala recollida d’escombraries”.

A l’escrit hi adjunten diverses fotografies de diferents contenidors de Palafolls, on s’hi observen residus llençats fora del lloc on pertoca.

En declaracions a aquesta emissora, Bermán considera que els contenidors trencats i la brossa de terra no es pot responsabilitzar només a possibles casos d’incivisme ciutadà, i afirma que l’empresa encarregada de la recollida no està complint amb el contracte del servei i que l’Ajuntament no ho està gestionant correctament.

Bermán i el seu partit demanen una revisió “urgent” del contracte del servei, i posen com a exemple una possible rescissió del servei d’escombraries.

Per tot plegat, el regidor diu que “no confia” en què la posada en marxa del nou sistema de recollida selectiva, el qual està previst que s’implementi aquest mateix gener, serveixi per revertir la situació.

Bermán argumenta que la desconfiança ve donada per una manca de planificació davant de la implementació d’aquest nou sistema i també d’una falta d’informació cap a la ciutadania sobre com ha d’afectar aquest canvi.

Les crítiques de Nosotros a les gestió de les escombraries de Palafolls se sumen a les consideracions que aquesta setmana passada va fer públiques una altra formació municipal, en aquest cas Palafolls En Comú.

Els comuns també van demanar que es rescindís el contracte amb l’empresa encarregada del servei de recollida d’escombraries si no es milloraven les condicions del servei i la situació que presenten els contenidors del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics