Inici d’any positiu per l’Amateur A del CD Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’arribar a l’aturada de Nadal amb un empat en el darrer partit i amb una victòria a la jornada anterior, el primer equip del CD Palafolls ha sabut mantenir la bona ratxa i no ha perdut el ritme aquestes vacances.

Tot i no aconseguir la victòria, l’equip d’Eduard Brugada va aconseguir tornar a treure un empat de l’enfrontament de la represa, disputat aquest dissabte a la tarda al Palastàdium.

Va ser contra la UD Cassà i amb un resultat d’empat a 1, tot i que els palafollencs van ser els primers a encetar el marcador.

Després d’una primera part sense gols, i ben entrat al segon temps, Raul Amorós aconseguia marcar el gol de l’1 a 0 pels palafollencs, però poc abans d’arribar al final del partit, al minut 86, el Cassà aconseguia frenar la possibilitat de victòria i empatava el partit.

Malgrat tot, l’amateur A s’enduia 1 valuós punt que, sumat als obtinguts en els darrers partits, li permet sortir per primer cop de l’última posició de la classificació, lloc que ocupava des de feia ja un bon nombre de jornades.

L’equip ara és 17è amb 10 punts, la mateixa puntuació que l’Arbúcies, que és 16è.

A qui no li hana anat tant bé les coses a la tornada a la normalitat després de Nadal ha estat a l’equip Juvenil de Segona Divisió, que va caure de forma contundent aquest dissabte al camp del Blanes.

Va ser per 5 a 0 en un partit que va veure encetat el marcador al minut 9 i que els blanencs dominarien al llarg de totes dues parts.

Aquest resultat provoca que es capgirin les coses, precisament, pels dos equips. El juvenil del Palafolls baixa ara a la 7a posició, que fins ara ocupava el Blanes, equip que ara passa a ser 6è. Els palafollencs continuen amb 13 punts a la taula.

En pàgina de futbol sala, la nova etapa de la lliga de Segona Divisió comença bé pel primer equip del San Luis, que se situa capdavanter a la classificació després de guanyar a casa del Vall-llobrega amb un resultat de 7 a 13, gràcies en bona part a l’encert de Daniel Sánchez, que va marcar 4 gols, i d’Oriol Parra, que se’n va adjudicar 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics