L’atletisme del CD Palafolls recull diversos trofeus pels podis obtinguts a la Jean Bouin

Foto: prorunners.es
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa pocs dies, la Federació Catalana d’Atletisme va fer entrega dels trofeus obtinguts en aquesta cursa, celebrada el passat 25 de novembre a Barcelona.

Enguany, els atletes del CD Palafolls hi participaven per primera vegada, i van obtenir molt bons resultats, tant a nivell de classificació individual com també per equips.

En la part individual, van destacar el 3r lloc de Mar Páez, i els 4ts d’Ainhoa Fitó i Pau Perales, obtinguts en les categories de Sub 10 femení, Sub 14 femení i Sub 10 masculí respectivament.

A nivell d’equips, l’equip Benjamí Femení format per Mar Paez, Ingrid Massó, Alexia Bravo i Mariona López van pujar l calaix més alt del podi de la cursa.

Per la seva banda, l’equip Benjamí Masculí amb Pau Perales, Yoseff i Pedro Becerra i Narcís López van obtenir la segona posició.

Uns bons resultats que són fruit del treball i entrenament previ d’altres competicions tant nacionals com estatals, especialment de cros, tal i com destaca l’entrenador del club Jordi Páez.

Segons explica l’entrenador, actualment els atletes del club es troben a la meitat de la temporada i participant al circuit de pista coberta.

Llavors, explica Páez, els infants i joves del club ja iniciaran les proves a l’aire lliure dels campionats individuals i col·lectius de Catalunya, que se celebraran al mes de maig.

La cursa Jean Bouin, en la qual van obtenir aquests resultats diversos atletes del CD Palafolls, arribava aquest 2018 a la seva 95a edició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics