URGENT

L’atletisme del CD Palafolls recull diversos trofeus pels podis obtinguts a la Jean Bouin

Compartiu aquesta història

Fa pocs dies, la Federació Catalana d’Atletisme va fer entrega dels trofeus obtinguts en aquesta cursa, celebrada el passat 25 de novembre a Barcelona.

Enguany, els atletes del CD Palafolls hi participaven per primera vegada, i van obtenir molt bons resultats, tant a nivell de classificació individual com també per equips.

En la part individual, van destacar el 3r lloc de Mar Páez, i els 4ts d’Ainhoa Fitó i Pau Perales, obtinguts en les categories de Sub 10 femení, Sub 14 femení i Sub 10 masculí respectivament.

A nivell d’equips, l’equip Benjamí Femení format per Mar Paez, Ingrid Massó, Alexia Bravo i Mariona López van pujar l calaix més alt del podi de la cursa.

Per la seva banda, l’equip Benjamí Masculí amb Pau Perales, Yoseff i Pedro Becerra i Narcís López van obtenir la segona posició.

Uns bons resultats que són fruit del treball i entrenament previ d’altres competicions tant nacionals com estatals, especialment de cros, tal i com destaca l’entrenador del club Jordi Páez.

Segons explica l’entrenador, actualment els atletes del club es troben a la meitat de la temporada i participant al circuit de pista coberta.

Llavors, explica Páez, els infants i joves del club ja iniciaran les proves a l’aire lliure dels campionats individuals i col·lectius de Catalunya, que se celebraran al mes de maig.

La cursa Jean Bouin, en la qual van obtenir aquests resultats diversos atletes del CD Palafolls, arribava aquest 2018 a la seva 95a edició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics