URGENT

Condemnen a 22 anys i 3 mesos de presó l’acusat de violar repetidament un menor a Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Diari de Girona

L’home, detingut a Blanes l’octubre del 2015, va reconèixer els fets en un judici a porta tancada a l’Audiència de Girona, que l’ha condemnat a també per haver estat 3 anys utilitzant perfils falsos o amenaçant el menor a través de les xarxes socials perquè li enviés fotografies i vídeos pornogràfics.

Segons publica el Diari de Girona, la sentència de la secció tercera de l’Audiència de Girona conclou que l’acusat es va posar en contacte amb el menor el març d’ara fa 7 anys, quan el noi tenia 12 anys, per una banda amb la identitat real i per l’altra fent-se passar per un menor, a través de dos perfils falsos.

D’aquesta manera, l’acusat va aconseguir que la víctima li anés enviant fotografies i vídeos de contingut sexual on hi apareixien també altres menors d’edat.

Per aconseguir més material d’aquestes característiques, l’home amenaçava el menor en publicar les imatges i a la vegada feia servir la seva identitat real per guanyar-se la seva confiança enviant-li regals.

L’any 2014 l’acusat va aconseguir convèncer la víctima per trobar-se en persona a Blanes, en dues trobades en un apartament llogat on va violar al menor.

El setembre del 2015 els pares de la víctima van descobrir els fets i van denunciar-ho als Mossos d’Esquadra, que van detenir a l’home. Al registre del seu habitatge, ubicat a Badajoz, hi van localitzar més de 40 Mil fotografies i 87 vídeos de menors.

Per tot plegat, l’Audiència de Girona ha condemnat a l’home a 22 anys i 3 mesos de presó per un delicte continuat d’agressió sexual, entre d’altres delictes, li imposa també 19 anys de llibertat vigilada, la prohibició de comunicar-se amb la víctima durant 34 anys ni tampoc treballar amb cap feina relacionada amb menors durant 37 anys, així com una indemnització de 60 Mil euros a la víctima de les agressions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics