URGENT

El càmping Bella Terra de Blanes tampoc permet que es desmantelli l’ampliació il·legal

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest dimecres i ahir dijous, efectius de la Policia Local de Blanes van intentar accedir als càmpings Blanc d’Eivissa i Bella Terra per procedir al tancament de les ampliacions il·legals d’ambdós establiments.

Malgrat tot, no van poder executar el tancament ja que en tots dos casos se’ls va impedir l’accés a les instal·lacions.

En el cas del Blanc d’Eivissa, i segons afirma el consistori blanenc, els propietaris del càmping van impedir que la comitiva entrés a l’establiment i procedís al tancament. Segons explica l’Ajuntament de Blanes, un treballador de l’establiment va impedir l’entrada de forma explícita al dispositiu policial, després de consultar el requeriment policial als propietaris i que aquests li ordenessin que no deixés accedir a ningú.

En el cas del càmping Bella Terra, l’Ajuntament va trobar-se amb el mateix impediment però, en aquest cas, la comitiva municipal es va reunir amb un representant legal dels propietaris i treballadors de l’establiment. Aquests van exposar que, segons el seu parer, el procés de tancament quedava aturat perquè aquest mateix dimecres es va presentar un recurs i sol·licitud de mesures cautelars contra l’ordre d’execució al Jutjat Contenciós Administratiu de Girona.

Davant la impossibilitat de procedir al tancament de les ampliacions il·legals dels dos càmpings, ara l’Ajuntament de Blanes haurà d’esperar a tenir una ordre judicial que autoritzi l’entrada als establiments.

Tant el càmping Blanc d’Eivissa com el Bella Terra tenen pendent el pagament de dues sancions –d’1,3 i d’1,5 milions d’euros respectivament– imposades pel consistori per haver fet ampliacions de l’establiment en terrenys no urbanitzables.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics