Comencen les obres de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana a l’Ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Obres de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana, que s’ubicarà a la part dreta de l’Ajuntament de Palafolls – RP

Les dependències del consistori de Palafolls presentaven aquest matí de dilluns una imatge ben diferent a l’habitual. El motiu són les obres que avui s’han iniciat a l’ala dreta de l’Ajuntament i que han de servir per posar en marxa la nova Oficina d’Atenció Ciutadana.

Els treballs reconvertiran aquesta part de l’edifici en un espai diàfan i més gran des d’on es duran a terme els tràmits que els ciutadans hagin de fer amb l’administració o bé que busquin informació.

Tot plegat es fa amb la intenció d’agilitzar i facilitar els tràmits que la ciutadania hagi de fer amb el consistori, centralitzant l’atenció i evitant que s’hagin de recórrer diferents espais de les dependències municipal per fer un sol tràmit.

El nou espai reorganitzarà la manera com fins ara s’ha atès als usuaris, i comptarà amb 3 taules d’atenció personalitzada, des d’on el personal especialitzat atendrà les demandes d’informació i alhora donarà suport als usuaris per fer els seus tràmits.

N’ha parlat in situ el regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Palafolls, Martí Victòria.

A la vegada, amb les obres s’obrirà una nova porta d’entrada a l’Oficina, especialment encarada a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

D’aquesta manera, hi haurà una nova entrada independent per la pròpia Oficina, que comptarà amb una rampa d’accessibilitat, i fent que el consistori compti amb dues entrades. Tot i que la intenció és diferenciar els dos espais, l’OAC i la resta de dependències de l’Ajuntament estaran connectades.

Alguns despatxos que fins ara hi havia en aquesta part dreta del consistori han hagut de ser enderrocats, amb l’objectiu de redistribuir l’espai i els serveis que hi ha.

Victòria és prudent a l’hora de definir terminis d’acabament de les obres, i espera que es puguin enllestir “el més aviat millor”. En aquest sentit, el regidor diu que “si es poden fer en un mes, no serà un mes i mig”.

El projecte per construir la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà compta amb un pressupost de 75.000 euros més IVA.

Plànol del projecte de la nova OAC – Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics