URGENT

Palafolls s’adhereix a un programa per orientar els joves al món logístic

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa que acompanya als joves durant el procés de formació i inserció laboral, encarat al camp de la logística.

D’aquesta manera, segons explica el consistori, es vol donar suport als joves menors de 30 anys que vulguin començar una trajectòria professional “sòlida”, emprendre el seu propi negoci o formar-se en continguts especialitzats dins del món de la logística.

El programa, sota el nom de JOB e-LOGIS i de caràcter gratuït, es duu a terme en 3 fases. La primera, informa l’Ajuntament, és la d’aprofundir en el coneixement del sector i del mercat logístic; la segona, buscar formació específica i pràctiques laborals en la branca o camp desitjat, i la tercera fase se centrarà en acompanyar als joves en l’etapa d’inserció, ajudant-los a buscar feina al mercat de treball.

Segons informa el consistori, el desenvolupament del programa es farà a Tordera, però l’accés està obert a joves de tota la zona.

En aquest sentit, al nostre municipi s’ha organitzat demà dimecres una xerrada per explicar en què consisteix el programa JOB e-LOGIS.

Per assistir-hi, cal tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit a les Oficines de Treball de la Generalitat com a demanant d’ocupació, estar inscrit al fitxer Nacional de Garantia Juvenil i no estudiar cap curs oficial en l’actualitat.

La xerrada es farà demà dimecres a partir de dos quarts d’1 del migdia al Punt d’Informació, sobre el Cafè de Palafolls.

El projecte JOB e-LOGIS està desenvolupat per la Fundació Universitària Martí l’Humà i rep l’ajuda del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics