El PDECat expulsa el seu únic regidor a Sta Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Comissió per la Qulaitat Democràtica del partit, amb el vistiplau de la Direcció executiva Nacional, ha decidit fer fora del PDECat a Jordi Cusachs, l’únic regidor que tenia la formació a Sta. Susanna.

L’expedient que se li havia obert, a petició de l’executiva comarcal, l’acusa d’haver impulsat i presidit un nou partit a la localitat sota el nom de Junts per Santa Susanna-Compromís per Santa Susanna, cosa que es qualifica de molt greu en la normativa dels nacionalistes.

Segons publica La Vanguardia, l’expedient disciplinari explica que el regidor ha incomplert el codi ètic i ha comés una deslleialtat molt greu cap al PDECat al maniobrar per presentar una llista alternativa a les properes eleccions municipals.

D’aquesta manera el PDCat torna a tenir problemes a Sta Susanna, on fa 4 anys ja va expulsar a l’alcalde Joan Campolier de les seves files arran dels problemes judicials del batlle. Campolier va tornar a guanyar les eleccions del 2015 amb unes altres sigles i els nacionalistes van passar a tenir un únic representant que ara han expulsat.

Cusachs ha anunciat a través de les xarxes que el seu nou partit és  municipalista, local , i que vol ser un espai de suma, transversal, amb una ferma voluntat de canvi de règim. Cusachs es pregunta per què no ha passat el mateix amb Puigdemont que ha creat La Crida fora del PDECat.

Foto: La Vanguardia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics