URGENT

ERC aposta per fer de Palafolls una vila educadora

Compartiu aquesta història

Divendres els republicans van reunir una 50a de persones al MiD per escoltar les experiències de dues localitat maresmenques entorn al seu projecte educatiu de vila.  Esquerra volia introduir així el que és el model de Vila Educadora que ja es desenvolupa en d’altres localitat i que constitueix el model que els republicans volen implantar al nostre municipi.

Una de les ponents divendres va ser Anna Sosa, regidora d’ensenyament de Llavaneres, que va explicar com es va introduir el model de Vila Educadora en aquesta localitat. Sosa explica que aquest model educatiu de vila reivindica les polítiques locals d’ensenyament més enllà dels centres educatius i dels mestres i professors.

Una vila educadora vol implicar a tots els agents socials en crear una xarxa educativa per tal que tots els àmbits treballin en un mateix sentit a la recerca d’un ensenyament global i integral.

Carme Terradas, regidora de Vilassar de Dalt, explica que es busca un treball transversal per afavorir la participació  i fer xarxa amb tots els agents socials i polítics.

Per la seva banda Francesc Alemany va assegurar que tenint en compte els pocs recursos que poden tenir les àrees d’ensenyament cal realitzar un treball coordinat amb la resta de regidories per assolir un projecte global.

Alemany va qualificat regidories com la de joventut o ensenyament com a pal de paller de la societat.

El divendres 1 de març els republicans organitzaran la 3a xerrada, serà llavors entorn a la gestió cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics