URGENT

El MiD inaugura demà una nova exposició de fotografies de l’AFIC Blanes

Compartiu aquesta història

Demà al vespre, la sala d’exposicions de l’edifici del MiD tornarà a acollir una nova mostra d’instantànies d’aquesta entitat blanenca.

Serà després que al gener l’AFIC ja exposés una mostra de les seves fotografies en el que va ser l’exposició MontPhoto, sobre la interacció de l’home amb la muntanya.

La nova exposició que s’inaugura demà no deixarà de banda els paisatges impactants, i se centra en el treball fotogràfic que Montserrat Guzman i Adolf Gómez han fet a Islàndia, a les Illes Lofoten de Noruega i als Parcs Naturals de l’oest dels Estats Units.

Els mateixos autors seran els encarregats d’introduir la seva obra, sota el títol “Paisatges de Terra, Aigua i Gel”, a la inauguració de demà al MiD de Palafolls. Ho explica Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament.

L’AFIC Blanes és una entitat amb qui el MiD té un vincle que els ha portat a organitzar diverses exposicions de fotografies en aquest espai palafollenc, entre elles la que s’inaugura demà, la del passat gener i també d’altres que es podran veure en els propers mesos.

Entre elles, tal i com destaca Morales, hi ha l’exposició “Mocadors al vent”, sobre la lluita de diverses dones contra el càncer de mama a l’Hospital de Blanes.

La inauguració es farà a les 8 del vespre al MiD, i l’assistència és gratuïta. L’exposició “Paisatges de Terra, Aigua i Gel” es podrà veure fins al proper 17 de març.

 

Foto de portada: Muntsa Astier

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics