Esquerra assegura estar “a punt” per governar Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es va fer la presentació pública de Francesc Alemany com a candidat republicà a les properes eleccions del maig a Palafolls.

Alemany durant la presentació. RP

L’eslògan que han triat els republicans enguany és “estem a punt” i Alemany va explicar durant l’acte que estan a punt per assolir el govern municipal tant pel que fa al moment com pel que fa a la formació assolida en aquests últims anys treballant des de l’oposició.

Segons Alemany la feina s’ha fet bé i s’ha explicat que un altre Palafolls no sols és possible, sinó també que és necessari.

I és que el candidat d’Esquerra considera una anomalia els 36 anys de govern de Valentí Agustí a Palafolls. Explica que són molts els palafollencs que només han conegut a Agustí com alcalde la vila. Justament que Agustí es retiri de la política municipal obre, segons el candidat d’Esquerra, una situació incerta en aquests propers comicis locals.

L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, va apadrinar la presentació i va assegurar que el nostre municipi està desfasat en moltes qüestions i que cal que Alemany sigui el nou alcalde de Palafolls per tal que al maig la nostra vila sigui un municipi més a l’AMI, l’Associació de Municipis per la Independència. De fet Moreno afirma que l’objectiu d’Esquerra és assolir les 30 alcaldies de la comarca per tal de donar un impuls a la independència i la república.

En aquest sentit, va recordar el paper d’Alemany durant el referèndum de l’1 d’Octubre a Palafolls.

Durant la presentació l’equip d’ERC de Palafolls va sortir a l’escenari per definir amb paraules com tossut, preparat o treballador  al candidat republicà a l’alcaldia de Palafolls.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics