URGENT

Una vintena de detinguts en una operació contra el tràfic de drogues amb escorcolls a Pineda i altres localitats

Compartiu aquesta història
Foto: Mossos d’Esquadra

Des del matí d’aquesta jornada d’avui dimarts, els Mossos d’Esquadra estan duent a terme un operatiu a Barcelona, al Camp de Tarragona, a les Terres de l’Ebre i també al Maresme contra diversos membres vinculats al club de motos Àngels de l’Infern.

Segons ha informat l’ACN, s’han detingut almenys 19 persones durant aquesta operació contra el tràfic de drogues, delictes contra el patrimoni i contra l’organització criminal.

Els escorcolls s’han fet a locals i pisos vinculats a els Àngels de l’Infern, i entre els immobles n’hi ha d’ubicats a Pineda de Mar.

Segons ha informat el cos policial a l’ACN, de moment s’han fet fins a tretze entrades. En l’operatiu, que està sota secret de sumari segons han informat fonts policials a aquesta emissora, hi treballen agents de la Divisió d’Investigació Criminal, i a banda de Pineda, els agents del cos han entrat en diversos immobles i locals de Barcelona ciutat, Vila-seca, Reus, Altafulla, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, el Vendrell i l’Ampolla.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics