Blanes aprova una modificació urbanística per obrir un Decathlon al municipi

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest passat dijous al vespre es va celebrar una sessió plenària a l’Ajuntament de Blanes. El ple va aprovar una modificació urbanística que facilitarà, segons informa el consistori, l’obertura d’un Decathlon en aquest municipi.

La gran àrea comercial de la cadena francesa dedicada a la venda d’equipament esportiu anirà situada en uns terrenys del Pla Parcial Costa Brava, prop del nou supermercat Aldi que es va posar en marxa ara fa poc més d’un any.

Segons explica l’Ajuntament de Blanes, per poder fer possible la implantació d’aquest nou comerç s’ha hagut de modificar la distribució de l’illa delimitada pel Carrer Mas Palou i per l’Avinguda del Parlament, a l’extrem del Pla Parcial prop dels barris de Carretera de Lloret-La Pedrera i Mas Borinot.

La proposta va rebre els vots a favor de tots els regidors del Ple a excepció de la CUP, que hi va votar en contra amb dos vots.

L’ordre del dia del ple de Blanes d’aquest dijous també duia com a punt destacat l’aprovació de l’anomenat “pressupost de mínims”, que va tirar endavant amb els vots a favor de tots els regidors del ple a excepció de Ciutadans, que hi va votar en contra, i de la CUP, que es va abstenir.

Segons va explicar el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Blanes, Nicolás Laguna, aquest “pressupost de mínims” ha de servir per cobrir les despeses de funcionament de l’Ajuntament per l’exercici d’aquest 2019, i també inclou la despesa de personal previsiblement necessària per poder donar compliment a l’acord plenari del passat de novembre.

El ple de dijous, entre d’altres també va aprovar la proposta d’acord per donar suport i ajudar a garantir la continuïtat dels centres especials de treball a Catalunya, per ajudar que entitats com la Fundació ASPRONIS.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics